@whatsapp
@telegram
تماس با ما

جرثقیل های سقفی

جرثقیل سقفی

جرثقیل

 جرثقیل ها از جمله تجهیزاتی هستند که می توانند بار های سنگین در فواصل مختلف جابجا کنند ، سازمان های بین المللی استاندارد برای آنها مشخص کرده است که برای جابجایی بارهای سنگین معلق در ارتفاع به چه صورت از آنها استفاده شود . اصولا جرثقیل ها یا بصورت موبایل و یا بصورت کارگاهی می باشند که با توجه به نوع فعالیت گروه مهندسی رونامیک جرثقیل های کارگاهی مد نظر ما می باشند . جرثقیل های صنعتی به طور کلی به دو صورت دستی و برقی مورد استفاده قرار می گیرند . جرثقیل های دستی ( chain block ) معمولا در فضاهای محدود و یا محیط هایی که اجسام با وزن کم وجود دارد مورد استفاده قرار میگیرد ، این نوع از جرثقیل ها بصورت دستی و حرکت دادن زنجیر مخصوص آن بار را جابجا میکند و توسط زنجیر و قلاب آویز به ریل های سقفی وصل شده و با استفاده از ترولی به کار گرفته می شوند . اما جرثقیل های برقی و کارگاهی بیشترین کاربرد را در صنایع  مختلف دارند . در این نوع از جرثقیل ها با توجه به ظرفیت و فضای موجود می توان نوع و مدل آن را انتخاب کرده که بیشترین کارایی با ایمنی و سرعت بالا را به ما بدهد . در صنعت ساختمان برای اجرای اسکلت های بتنی کاربرد داشته و در سوله ها و کارخانه های صنعتی برای جابجایی بارهای سنگین مورد استفاده قرار می گیرد .

جرثقیل سقفی

جرثقیل سقفی جزء مهمترین تجهیزات یک کارخانه به شمار میرود ، این دستگاه برای جابجایی مواد در کارخانجات و محیط های صنعتی ، سالن های تولید ، تعمیرات و  انبار کارخانه ها جهت حمل بارهای سنگین استفاده می شود . این نوع جرثقیل در سقف و بر روی استراکچر فلزی سالن و در محیط های صنعتی نصب می گردد . جرثقیل های سقفی به صورت تک پل یا دو پل در محیط به صورت افقی نصب می گردد که در شش جهت ، لیفت ( بالا و پایین توسط بالابر Hoist) ، عرضی ( چپ و راست توسط کالسکه Trolley ) ، طولی ( جلو و عقب بوسیله سیستم راهبر ) بر روی تیرحمال و ریل های موازی حرکت کرده و به راحتی می تواند بارهای سنگین را جابجا و از صدرصد فضای سالن ها بصورت مفید میتوان استفاده کرد . این دسته از جرثقیل ها به نوعی طراحی شده است که بوسیله یک بالابر (Hoist) که بر روی شاسی اصلی جرثقیل ( پل ) قرار گرفته است ، بار را بلند کرده و به صورت طولی به وسیله سیستم راهبری که برای آن تعبیه شده است حرکت می کند . مزایای مهم این جرثقیل ها مقرون به صرفه بودن آنها از نظر خرید و هزینه تعمیر و نگهداری آنهاست . برای استفاده از این دستگاهها نیاز به تخصص خاصی نیست و با آموزش های تئوری و عملی که کارشناسان رونامیک بعد از نصب و راه اندازی هر دستگاه ارائه میدهند به راحتی می توان از آنها استفاده کرد .

اجزای تشکیل دهنده جرثقیل سقفی

جرثقیل های سقفی بر مبنای ظرفیت و فضای موجود طراحی و ساخته می شوند ، این دستگاهها دارای شاسی اصلی (پلBridge ) ، بالابر (Hoist) ، کالسکه (Trolley) ، کلگی (End Carriages) ، موتورهای حرکتی جانبی و خطوط برق رسانی قدرت و فرمان هستند ، این اجزا هر کدام وظیفه ای را در جابجایی بارها اعمال می کنند . بعد از طراحی جرثقیل استراکچر فلزی پل با تیر ورق بصورت باکس ساخته می شود . در حرکت بالابری وینچ بار را بصورت عمودی بالا و پایین برده و در حرکت عرضی ترولی قرار دارد که در عرض پل بار را جابجا می کند . در حرکت طولی دو عدد کلگی و موتور گیربکس به همراه هم نقش راهبر سازه اصلی را ایفا می کنند و با استفاده از پندانت ( کلید فرمان دستی ) و یا ریموت کنترل می توانید جرثقیل را کنترل کنید . علاوه بر این  تابلو برق ها و خطوط برق رسانی یکی از اجزای مهم جرثقیل سقفی می باشند که موتورهای بالابر ، کالسکه و پل را کنترل می کنند.

انواع جرثقیل سقفی

جرثقیل سقفی تک پل – جرثقیل سقفی  دو پل – جرثقیل های مونوریل سقفی

سازه اصلی جرثقیل های سقفی به نام پل طراحی و ساخته می شود که از تمامی قسمت های جرثقیل مهمتر می باشد که براساس همین قسمت چرثقیل ها را دسته بندی می کنند . دونوع مدل از جرثقیل ها کاربرد فراوانی در مدل سقفی دارد که چرثقیل سقفی تک پل و جرثقیل سقفی دو پل است که این دو نوع هیچی فضایی را اشغال نمی کند. پس انتخاب اول خیلی از کاربرهای محیط های صنعتی است که محیط های بزرگ را می توان با این نوع چرثقیل ها پوشش داد. باید این نکته را در نصب اینها در نظر بگیریم که در محیط هایی که ارتفاع بالایی دارد بسیار موثرتر است. لوازم جانبی دیگر هم وجود دارد در صورت نیاز کاربر می توانید به صورت آپشنال روی جرثقیل ها قرار داده شود.

جرثقیل سقفی های تک پل

قابلیت و کارایی جرثقیل سقفی تک پل بسیار بالایی در محیط های صنعتی و سوله ها دارد چون این نوع جرثقیل تک پل می تواند جهت حمل بار را  به صورت طولی و عرضی حرکت داشته باشد. این جرثقیل ها از نظر فاکتورهای مهندسی دارای بهترین نوع طراحی است که تمامی انتظارات شما را برای جابجایی و حمل بار برآورد می کند. یکی از مزیت های مهم این نوع جرثقیل ها پوشش کل محیط های صنعتی است که در طول سقف روی ریل حرکت می کند. چون حجم این نوع جرثقیل ها بالا نیست و در مقایسه با جرثقیل های دو پل مقرون به صرفه از لحاظ قیمت است. باید این نکته را در نظر بگیریم که به دلیل اینکه این نوع جرثقیل ها دارای یک پل هستند و در سقف نصب می گردد دیگر محدودیت های دو پل نصب شده در کف را نخواهد داشت.

جرثقیل سقفی تک پل بغل نشین رونامیک :

جرثقیل سقفی تک پل رو نشین رونامیک :

جرثقیل سقفی تک پل رونشین بغل نشین رونامیک :

جرثقیل سقفی تک پل آویز رونامیک :

جرثقیل سقفی دو پل : 

این نوع جرثقیل به دلیل سازگاری بیشتر با محیط های صنعتی و ایمنی مورد استقبال کاربرهای آن قرار می گیرد. باید نکات مهم دیگر نظیر قدرت بالایی که این نوع باربرها را دارد بیان کنیم که در کنار قدرت بالا ، سرعت بالایی در بهره برداری از آنها  نیز دارا هستند. یکی از مزیت های این نوع جرثقیل ، جابجایی بارهای سنگین است به دلیل ارتفاع زیاد قلاب ها این مزیت امکانپذیر بوده است که بارها بین دو پل توسط قلاب حرکت می کند معمولا برای سوله هایی که ظرفیت آنها بالای ده تن است مورد استفاده قرار می گیرد. نسبت به جرثقیل های تک پل نگهداری و تعمیرات آن راحت تر می باشد.

جرثقیل سقفی دو پل بغل نشین رونامیک :

جرثقیل سقفی دو پل رونشین رونامیک :

جرثقیل سقفی دو پل  بغل نشین رو نشین رونامیک :

جرثقیل سقفی دو پل بغل نشین کابین دار رونامیک :

جرثقیل سقفی دو پل جفت کالسکه رونامیک :

جرثقیل های  مونوریل سقفی : 

جرثقیل های مونوریل با توجه به فضای محدود و ظرفیت های باربرداری کم در نظر گرفته می شود ، استراکچر فلزی  آنها بصورت خطی و منحنی می باشد ، در این جرثقیل بالابر بار را لیفت کرده و ترولی آن را در امتداد سازه حرکت می دهد که عملا بصورت چهار کاره عمل می کند .

جرثقیل  مونوریل منحنی رونامیک : 

جرثقیل  مونوریل مستقیم رونامیک : 

شرکت مهندسی رونامیک با چندین دهه سابقه درخشان در صنعت کشور

متشکل از متخصصین و مهندسین مجرب

 در زمینه تامین و تجهیز خطوط ریل KBK  ، با بهره گیری از سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری مطابق با تکنولوژی روز و همکاری شرکت های اروپایی، توانایی ارائه خدمات در زمینه طراحی،ساخت،نصب و راه اندازی، تعمیر و نگهداری و مدرنیزه کردن را با رعایت استانداردهای بین المللی (CMAA،BS،DIN،FEM)